RSS
archiv revue
Dětské knihy se slevou až 40 %!
Jak jste se již v nadpisu dozvěděli, právě se chystáme potěšit vás i vaši peněženku. Nyní u nás nakoupíte dětské knihy za úžasnou cenu.
Pozoruhodný příběh Elona Muska
Elon Musk se narodil 28. června 1971 v jihoafrickém městě Pretorie. Jeho dětství a výchova byly drsné, na naše poměry až těžko uvěřitelné. Elonův otec Errol, inženýr a fantasta, měl vůči svému synovi nulové slitování a Elon se dodnes potýká s psychickými následky otcova ponižování, výbuchů vzteku a tvrdých praktik.
Nová kuchařka manželů Vaňkových se svátečními recepty
Kdo už netrpělivě vyhlížel novou kuchařku Romana Vaňka a jeho ženy Jany, může zajásat. Oblíbené kuchařské duo přichází s kulinářskou novinkou, která nese název Sváteční. Podle slov Romana Vaňka je Sváteční nejtěžší a nejsložitější kniha, ale zároveň jedna z nejlepších kuchařek, kterou kdy se svou ženou vytvořili.
Patrik Hartl: „Bavilo mě být ve své fantazii ženou.“
S Patrikem Hartlem jsme si povídali (nejen) o Gazelách.
Srdcervoucí a emocemi nabitý román od bestsellerové autorky Lindy Greenové
Před pikolou za pikolou, Až tady nebudu, Poslední slova... a nyní Jediný okamžik. Právě vychází v pořadí čtvrtá kniha britské spisovatelky Lindy Greenové v češtině.
Recenze: Ženy zločinu
Co ženy přiměje k tomu vykonat trestný čin? Liší se to nějak od motivace mužských zločinců? I takové otázky čtenářům pomůže osvětlit novinka Lucie Bechynkové.
Aleš Palán: „Kniha Náčelník není určena jen lidem s batohem na zádech.“
K významnému jubileu, devadesátinám legendárního zoologa, spisovatele, cestovatele a skauta, který svým specifickým způsobem psaní, putováním po českých i zahraničních pohořích a láskou k přírodě ovlivnil několik generací, vydalo Nakladatelství Kazda knihu Náčelník: Rozhovor Aleše Palána s Miloslavem Nevrlým.
Recenze: Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih
Domů jsem běhala jen za Matthewem Perrym a strávila jsem s ním pár bezesných nocí. Miluju Přátele. Miluju charisma Matthewa Peryho, jeho věčně vysmátý obličej a to, že má vždy po ruce zábavnou hlášku. Anebo to vše bylo jen na oko a jednalo se o skvělý herecký výkon? Neměla jsem tušení!
DOčteNO- Severka
Už máte vše přečteno a nevíte, po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Beseda: Štěpán Javůrek – Sudetský dům
Ve středu 25. října zavítal do ostravského DOMU KNIHY KNIHCENTRUM.cz spisovatel Štěpán Javůrek, kde se konala beseda k jeho novince Sudetský dům II.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!