RSS
archiv revue
Zdravé mlsání s Břicháčem Tomem
Hledáte inspiraci pro zdravé vaření? Tomáš Kosačík pro vás připravil svou druhou knihu, v níž najdete dokonce i recepty na přípravu jídel, kdy není použita klasická pšeničná mouka ani bílý cukr.
Průvodce českou historií
Řada výpravných encyklopedií Průvodce českou historií je společným dílem autorů Aleny a Vlastimila Vondruškových. V těchto publikacích se věnují životu v našich zemích od vzniku českého státu do počátku moderní doby.
Soutěž o tři výtisky knihy Lady Susan
Vyhrajte romantickou knihu autorky Jane Austenové s názvem Lady Susan. Hlavní postava, Lady Susan, dychtí po obdivu mužů a závisti žen, stejně jako po bohatství a společenském postavení...
Smrtící žár spálí i vás
Vracíme se do světa smečky a čeká nás další příběh Anny a Charlese v příběhu Smrtící žár. Mají před sebou nové dobrodružství a opět jim zkříží cestu fae, kteří se rozhodli komplikovat lidem život. A přitom to měl být jen společný výlet...
Soutěž o tři e-knihy Šógunova dcera
Autorka Laura Joh Rowlandová nás opět uchvátí mistrně vykreslenou atmosférou dávného Japonska, dvorských intrik a třesku samurajských mečů. A nechybí ani špetka tajemna a mystiky, protože ne všichni nepřátelé nutně musejí být z masa a kostí...
Petr Vavrouška: Polské duše
Petr Vavrouška pracuje v Českém rozhlase, působil jako zpravodaj v Rusku, Polsku, Pobaltí, Ukrajině a Bělorusku. V současné době pracuje jako zpravodaj na Slovensku a v Rakousku. Spolupracuje s týdeníkem Reflex.
Pavla Jazairiová: Před obzorem
Novinářka a spisovatelka Pavla Jazairiová pracovala v Českém rozhlase Radiožurnál, je specialistka na Afriku a blízký východ. O svých cestách napsala řadu knih.
Úplná pravidla Soutěže o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
Úplná pravidla Soutěže o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
Volání anděla
Volání anděla je thriller nebo spíš romantický thriller o jednom překvapivém setkání, zvědavosti, vpádu do soukromí a dlouho pečlivě utajovaném tajemství. Ale znáte to jistě sami, každé tajemství jednou vyplave na povrch a vybere si k tomu ten nejméně vhodný okamžik.
To nejlepší ve vaší knihovně - Slávka Knihomolka
Požádala jsem blogery, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!