RSS
archiv revue
Soutěž o 10 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz má své výherce!
Výherci Soutěže o 10 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
To nejlepší ve vaší knihovně - bloggerka Jana
Požádala jsem bloggery, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Krev na sněhu 2
Krev na sněhu 2 s podtitulem Více krve slavného autora severských thrillerů Jo Nesba zve daleko na sever, za polární kruh, kde slunce zůstává na obloze celé měsíce bez přestávky.
Velká letní fotosoutěž S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz
Do konce srpna jste mohli zaslat fotografie na téma "S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz". Spouštíme hlasování.
Soutěž o tři e-knihy Dívka, která se třpytila
UKONČENO - Ten, kdo holduje detektivkám a thrillerům si tento týden přijde skutečně na své. Ještě přidáme špetku sci-fi a máme tady příběh s cestováním v čase hlavní postavy, který napsala autorka Lauren Beukesová...
Děláme si to doma sami
Chodí Alena Thomas, autorka knih Děláme si to doma sami, do obchodu? Co právě v současnosti vyrábí a co chystá? Na tyto a jiné otázky najdete odpovědi v následujícím rozhovoru.
Vypadni z mýho života!
Vypadni z mýho života – co vás napadne, když čtete tuto větu? Výkřik v návalu emocí? Nebo touha po odvetě zhrzené ženy? Tak to přitom vůbec není. Ani trošku.
Steve Jobs: Zrození vizionáře
5. října uplynou čtyři roky od chvíle, co tento svět opustil jeden z největších myslitelů a vizionářů naší doby. Řeč samozřejmě není o nikom jiném než o zakladateli společnosti Apple, Stevu Jobsovi. Při této příležitosti vychází v nakladatelství Grada další z řady knih, které se věnují Jobsovu životu.
S knihou Zázračný úklid už nebudete mít problémy s nepořádkem
Také se vám stává, že uklízíte a uklízíte a stejně máte za chvíli doma nebo na pracovišti nepořádek? Nezoufejte! Kniha japonské autorky Marie Kondo Zázračný úklid vás navede správným směrem, jak docílit pořádku jednou provždy.
Kuchařky - pojďme vařit!
Je tu podzim a s ním přichází na náš trh několik kuchařek, které se hlásí o místo ve vaší knihovně i kuchyni. Roman Vaněk, Zdeněk Pohlreich, Jamie Oliver a Láďa Hruška.... Koho si vyberete?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!