RSS
archiv revue
Propojení tradic s přírodou i našimi plány
Používáte papírové diáře? Rádi si vše poctivě zapisujete, abyste na nic důležitého nezapomněli? Pracovní schůzky, lékaři, návštěvy úřadů, porady… A co kdybychom vám řekli, že můžete spojit příjemné s užitečným a plánovat nejen nutné aktivity, ale i ty, co ve vás probudí radost a dokážou přeměnit všední den na nevšední?
Hecněte se a vyzkoušejte to dnes jinak
O stylu života, který se dostává do popředí, toho stále většina lidí moc neví. Některé z nich veganství dráždí a „travožrouti“ od takových dostávají pěknou čočku (což o to, rostlinně se stravující si ji s chutí dají 😊 ).
Připomeňme si významné osobnosti
Více než kdy jindy v těchto dnech vzpomínáme na všechny, které jsme milovali a kteří pro nás něco znamenali. Připomeňme si i ty, kteří nás – byť jenom vzdáleně – provázeli celým naším životem.
Dárek pro všechny!
Své zákazníky si hýčkáme! Vyberte si v termínu od 31. 10. 2022 do 10. 11. 2022 COKOLIV z naší nabídky, utržte alespoň 299 Kč a my Vám k nákupu přidáme voňavý dárek od prestižní francouzské značky Yves Rocher.
SLEVA 40 % na vybrané dětské tituly od YoYo Books
Dětských knížek není nikdy dost, a proto jsme si pro vás vymysleli bezva akci. Ve spolupráci s nakladatelstvím YoYo Books jsme připravili jedinečnou 40% slevu na více než padesát dětských knížek. Akce platí ve všech kamenných prodejnách a na e-shopu KNIHCENTRUM.cz v termínu od 31. 10. 2022 do 13. 11. 2022.
Dvě „Guinnessovky“ za cenu jedné
Kupte si nejnovější publikaci Guinness World Records 2023 a přidáme vám k ní ZDARMA loňskou v ceně 573 Kč. Skvělý tip na dárek!
DOčteNO- Tisíc dnů v Toskánsku
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Vlk – úplně první případ Holgera Munche a Mii Krügerové
Prequel skvělé série nás odvede na začátek, kdy začal novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger spolupracovat s jednou nadanou studentkou policejní akademie Miou.
Soutěž o 3 výtisky knihy Já, Smrt
NĚKDY JSME SCHOPNI ČEHOKOLIV, ABYCHOM DOSÁHLI SPRAVEDLNOSTI… Hry, jež roztočí kolotoč krutých událostí a na povrch začne vyplouvat skutečnost, že někteří z nás jsou schopni zabíjet druhé bez mrknutí oka…Soutěžíme o 3 knihy českého autora Aleše Novotného. Získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
66. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!