RSS
archiv revue
Steven R. Gundry: Je to smutné, ale nemoci jsou dobrý byznys
Steven R. Gundry je ředitelem Mezinárodního institutu srdce a plic v Palm Springs v Kalifornii a zakladatelem a ředitelem Centra restorativní medicíny v Santa Barbaře. Je autorem bestsellerů Skryté nebezpečí zdravých potravin, Skryté tajemství dlouhověkosti a také více než tří stovek článků zveřejněných v odborných lékařských publikacích. V říjnu vydalo nakladatelství GRADA jeho další knihu Skryté příčiny únavy a nedostatku energie.
Malá tajemství – napětí, které by se dalo krájet
Jak málo někdy stačí, aby se dokonalý život změnil v trosky? Mít tajemství může někdy způsobit beznaději a chaos.
Recenze: Smrtící luna
Sny mohou slibovat klid a mír, ale taktéž vyvolávat nepopsatelný strach. Ne vždy jsou místem radosti a bezpečí, zvlášť, pokud vaši snovou krajinu navštíví služebníci bohyně Hanandži. Tito bratři zasvětili život návštěvě světů snících lidí, v němž mohou v případě Její volby provést sběr snových tekutin. Lidské duši tím dopřejí věčný mír, zatímco tělo ponechají proudu času – tak přikázala bohyně s nutností dodržet striktní pravidla, ve kterých není prostor pro chyby.
2 + 1 zdarma na dětské knížky Objevujeme přírodu
Balíček tří knížek za skvělou cenu.
KNIHY ZA BABKU - listopadové tipy
Už je konec listopadu, a tak nesmíme zapomenout na pravidelné tipy na levné knihy z kategorie KNIHY ZA BABKU.
Recenze: Pompon se nudí
Benjamin Chaud je francouzský autor a ilustrátor dětských knih. Mezinárodně známou se stala jeho „medvědí série”, která čítá již pět dílů. Do ní patří i kniha Pompon se nudí. Vychází u nás poprvé a vydalo ji nakladatelství Host.
Recenze: Muž z labyrintu
Jednoho dne najde pytlák nahou dívku. Ta je zmatená a vyděšená k smrti z někoho, kdo ji údajně pronásleduje. Brzy se zjistí, že jde o Samanthu. Ta byla patnáct let nezvěstná a její únosce ji držel v kobce zvané labyrint. Najdou vyšetřovatelé jejího únosce? Dokáže se Samantha vyrovnat s minulostí?
Recenze: Nalezený
Když se jedenáctiletý Evan jednoho dne nevrátí ze školy, jeho rodina se ocitne v noční můře. Policie se nemá čeho chytit a rodiče jsou naprosto zoufalí. Po několika měsících se chlapec nečekaně objeví, ale s ním se objeví i řada problémů. Jak zvládnou Evanovi rodiče návrat ztraceného syna?
5 vánočních romanťáren, které vás správně naladí
Pojďte na chvíli přestat řešit, co všechno je zakázáno a co všechno ještě bude a raději si vyberte některou ze zimních pohádek pro dospělé s dobrým koncem.
KNIŽNÍ PÁTEK
Využijte slevu 65–90 % na vybrané knihy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!