RSS
archiv revue
Recenze: Katarze
Příznivcům islandské spisovatelky Yrsy Sigurðardóttir jistě neunikla její novinka Katarze. Tento severský thriller je již třetím pokračováním s vyšetřovatelem Huldarem a dětskou psycholožkou Freyou.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy 5minutové Mickeyho pohádky
Právě teď můžete získat 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy 5minutové Mickeyho pohádky.
Tři nejhorší matky z románů
Vedle skvělých a úžasných matek z knih existují i jiné. Jsou zlé, psychotické a ničeho se neštítí. Pojďme se podívat na ty nejhorší z nejhorších.
UKONČENO - Dárek k nákupu nad 800 Kč - koupací kniha
Vyzvedněte si zásilku z e-shopu v KNIHCENTRUM.POINT a získáte koupací knihu zdarma. Pozor, máme omezené množství.
Soutěž o 3 výtisky knihy Petra Kvitová - Neuvěřitelný příběh
„Vítězství ve Wimbledonu a Fed Cupu jsou pro mě nejvíc.“ To jsou slova české tenistky Petry Kvitové. Nakladatelství Imagination of People vydalo o této úspěšné sportovkyni knihu, kterou můžete vyhrát v naší soutěži. Čeká na 3 výherce.
Holka mimo rytmus
Na první pohled je možná mrzutá a trochu protivná. Není hubená, ale neřeší to. V životě by ji nenapadlo mučit se nějakou dietou. Dobře se učí a skvěle bubnuje. Když bubnuje, je obvykle v rytmu, ale jinak si připadá docela často úplně mimo rytmus...
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Léčba informací
Kniha se dostala do TOP 10 nejprodávanějších na trhu. Jsou v ní dvacetileté zkušenosti a poznání toho, co je pravou příčinou nemocí a jaké informace mohou naučit naše buňky správně pracovat.
UKONČENO - 14. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Ve 14. hře budete hledat KNIHCENTY, které jsme ukryli u dvou knih. Stačí být členem věrnostního programu a za ulovené KNIHCENTY si můžete vybrat odměnu.
Léto podle horoskopu
Kdo si léto užívá a kdo si pořád na něco stěžuje? Někteří horka milují a někteří by před vedry nejraději utekli na severní pól.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2019
Právě teď jsme do věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ přidali další várku nových odměn. Podívejte se ně!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!